Tatuointeja Helsingin katujen yllä.

Tattoo Helsinki on 2013 vuonna perustettu tatuointistudio. Studiomme sijaitsee Helsingin Kaisaniemessä jonne on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä. Kompakti kolmen työpisteen tatuoinstudio jossa jokainen asiakas saa tatuointinsa rauhallisessa ja yksityisessä ympäristössä ilman ulkoisia häiriötekijöitä. Terveysviranomaisen tarkastamat ja hyväksymät tilat ovat hygieniatasoltaan hyvin luokiteltu. Tatuoijat päivittävät myös omaa hygieniaosaamistaan jatkuvasti osallistumalla erinäisiin tapahtumiin ja seminaareihin.   

Tattoo Helsingin tiloissa työskentelee kolme eri tatuoijaa: Teemu, Kimi ja Miska. Kaikki tatuoijamme ovat yrittäjiä ja työskentelevät omien toiminimiensä kautta. Lisäksi meillä on vierailevia tatuoijia joista ilmoitamme erikseen tilannekohtaisesti. Tatuointistudiomme tarjoaa useamman eri tatuointityylin vaihtoehtoja, värillisestä oldschoolista mustaharmaaseen realismiin.

Kun haluat ottaa tatuoinnin, tule paikanpäälle ideasi kanssa. Ideasi voi olla valmis kuva tai pelkkä ajatus tulevasta tatuoinnistasi. Voimme yhdessä miettiä ja keskustella siitä miten sen voisi parhaiten toteuttaa. Konsultointi ei maksa mitään joten voit huoletta saapua studiollemme keskustelemaan. Meillä maksat pelkästään tatuoimisesta ja hinnat perustuvat tatuointisi koon sekä sijainnin perusteella. Ottaessasi tatuointia ensimmäistä kertaa saat mukaasi hoito-ohjeet suullisena ja kirjallisena versiona. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin, jotka koskevat tatuoinnin ottamista tai sen jälkihoitoa. 

Käy tutustumassa tatuoijiemme portfolioihin täällä nettisivuillamme. Yritämme päivittää kuvia tasaisin väliajoin. Tällä hetkellä portfoliot ovat vielä kehitteillä. Enemmän kuvia näet facebook -sivultamme (www.facebook.com/tattoohelsinki) tai Instagrammissa @tattoohelsinki. 

Mukavaa, että kävit tutustumassa sivuillamme! Toivottavasti nähdään studiolla tatuoinnin tai ihan vaan kahvin merkeissä. Meiltä löytyy löhösohvat ja kahvinkeitin!

Tattoo Helsinki Crew